Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Kelkit Hürriyetspor'u evinde 2-0 mağlup ederek 3 haftalık galibiyet özlemini sonlandıran Karşıyaka, 19 puana ulaşıp yeniden zirve yarışına tutundu.

        Rakibi karşısında Adem Büyük'ün 36'ncı dakikada kırmızı kart görmesi nedeniyle 54 dakika 10 kişi oynayan yeşil-kırmızılı takım gösterdiği mücadeleyle taraftarından bol bol alkış topladı. Karşıyakalı taraftarlar penaltı kaçıran forvet Yasin'e de kol kanat gerdi. Maçtan sonra tezahürat yaparak Yasin'i moral veren yeşil-kırmızılılar galibiyeti doyasıya kutladı. Karşıyaka'da Efeler 09 SFK deplasmanı öncesi cezalı duruma düşen Adem, 2 gole ulaştı.

        Teknik direktör Ersin Aka ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik adamını belirlemeden maça çıkan Kaf-Kaf'ta takımın başında yer alan antrenör Recep Umut, kritik 3 puanı takımına kazandırarak kendisine güvenen yönetimi mahcup etmedi. Teknik direktörlük görevi için Cihat Arslan ve Mustafa Sarıgül'le anlaşamayan ve son olarak Mesut Bakkal'ı gündemine alan yönetim Bakkal'la el sıkıştı. Mesut Bakkal'ın yarın resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. 

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - Mustafa KÖPRÜLÜ

        2023-11-19 12:01:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler