Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'de2otomobilin çarpıştığı kazada büyükşehir belediyesi personeli Mehmet Ali Çalışkan hayatını kaybetti, sürücü Özcan Erkek ağır yaralandı.

        Kaza, gece saatlerinde Selçuk ilçesi Belevi Mahallesi'nde meydana geldi. Selçuk istikametinden Tire istikametine gelmekte olan Oğuzhan Bacak yönetimindeki 35 BCK 180 plakalı otomobil ile Tire istikametinden Selçuk yönüne ilerlemekte olan Özcan Erkek'in kullandığı otomobil çarpıştı. Kazada İzmir Büyükşehir Belediyesi personeli evli ve 2 çocuk babası Mehmet Ali Çalışkan yaşamını yitirdi, sürücü Özcan Erkek ağır yaralandı. İhbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Özcan Erkek, ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer sürücü Oğuzhan Bacak jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler