Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon düşme hattından uzaklaşma mücadelesi veren Ege ekipleri Çağdaş Bodrum Spor ve Merkezefendi Belediyesi Basket yarın rakip olacak. Muğla Menteşe Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 15.30'da başlayacak. Ligde son iki maçını kaybeden Bodrum ekibi Çağdaş Bodrum 12 haftada 3 galibiyet elde etti. Üst üste iki galibiyetin ardından önemli rakiplerinden Büyükçekmece'ye evinde yenilen Denizli temsilcisi Merkezefendi de 3 galibiyetle düşme hattında yer alıyor.

        ÇAĞDAŞ BODRUM'DA ÇAKI DÖNEMİ

        Tofaş yenilgisi sonrası takımı geçen sezon Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyon yaparak ilk kez Süper Lig'e çıkaran Antrenör Ender Arslan'la yollarını ayıran Çağdaş Bodrum Spor, Ahmet Çakı'yla anlaştı. 48 yaşındaki Çakı, kariyerinde daha önce Erdemir Ereğli, Darüşşafaka, Anadolu Efes, Mersin BŞB, Alba Berlin ve son olarak Tofaş'ta çalışmıştı. Ahmet Çakı ilk maçına yarın Merkezefendi Belediyesi Basket önünde çıkacak.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler