Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         İZMİR'inKonak ilçesinde, polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 5 kişi, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

        Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkoalan ve Suç Araştırma ekipleri, ilçe genelinde uyuşturucu madde satan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Çeşitli adreslere yapılan baskınlarda, 1118 sentetik ecza hap, 223 gram metamfetamin, 3 gram esrar, 2 gram kokain ve uyuşturucu satışında kullanılan 2 hassas terazi ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen 16 bin 90 TL'ye de polis tarafından el konuldu. Operasyonlarda A.S.Ö., M.Y., H.Y., A.Ş. ve D.D., gözaltına alındı. 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler