Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inci Lig'de en yakın rakibinin 7 puan önünde son sürat Süper Lig'e koşan Göztepe'de Ahmed Ildız, sezonun ikinci yarısında takımın hücumda en önemli futbolcularından oldu. Özellikle ikinci yarıda ilk 11'in değişilmez isimleri arasına girmeyi başaran 27 yaşındaki gurbetçi orta saha oyuncusu Göztepe'nin bu periyotta yoluna namağlup devam etmesine büyük katkı yaptı. Sezon başında Süper Lig ekibi Alanyaspor'dan uzun bir bekleme süreci sonrası transfer edilen ancak sakatlık yaşayıp yedek kalan oyuncu, teknik direktör Stanimir Stoilov döneminde formayı tekrar kaptı.

        İkinci yarının ilk haftasında 2-1 kazanılan Sakaryaspor deplasmanında son 23 dakikada oyuna girip takımının ikinci golünü atan Ahmed ardından formayı hiç çıkarmadı. Ahmed Ildız son 7 haftadır ilk 11'de görev yaparken Göztepe bu periyotta 5 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Sezon boyunca 10'u ilk 11'de toplam 17 maçta süre alan futbolcu 3 gol attı.

        Pazar günü Şanlıurfaspor'la oynayacağı deplasman maçının hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde moralli bir şekilde sürdüren Göztepe'de cezalı duruma düşen sağ bek Ogün bu karşılaşmada görev yapamayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler