Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF3'üncü Lig 2'nci Grup'ta 2 farklı öne geçtiği deplasmanda Elazığspor'a 3-2 yenilerek bitime 6 maç kala hem şampiyonluk şansını çok azaltan, hem de bay takım olarak geçeceği hafta öncesi ikincilik yarışında da geriye düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Karşıyaka'da yediği hatalı gollerle eleştirilen kaleci Haydar Yılmaz ilk kez eldivenleri devredecek. Yeşil-kırmızılılarda bu sezon oynanan 22 maçın tamamında ilk 11'de 90 dakika kaleyi koruyan 40 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Haydar'ın yerine kalan haftalarda Hasan Sürmeli'nin görev yapması bekleniyor. Sezon başında Belediye Kütahyaspor'da birinci kaleciyken transfer edilen 29 yaşındaki Hasan, yalnız Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Bergama Sportif maçında görev yapabilmişti.

        Son 4 haftada kalesinde 10 gol gören Karşıyaka, grupta 22 maçta 30 gol yiyerek, 38 gole izin veren sonuncu Sapanca Gençlikspor'dan sonra en kötü performansı sergileyen 3 takımdan biri oldu. Son maçlarda en çok eleştirilen isimlerin başında gelen kaleci Haydar, 25 Şubat'taki Ergene Velimeşespor deplasmanının ardından sosyal medyada kendisini eleştiren bir taraftara tehditvari yanıt vererek tepki çekmişti. Tecrübeli kaleci özellikle Elazığ deplasmanında 35 metreden yediği mağlubiyet golünün ardından gözden düştü.

        Öte yandan Karşıyaka'da yönetim, divan kurulunun çağrısı üzerine kulübün 31 Aralık 2023 tarihine kadar olan mali tablolarıyla ilgili divan üyelerine Zübeyde Hanım Nikahevi'nde bilgilendirme toplantısı yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler