Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erkekler Voleybol 1'inci Ligi'nde şampiyon olarak 1 yıl aradan sonra Efeler Ligi'ne dönen Altekma'da şampiyonluk kupası kulübün onursal başkanı Hulusi Durmuş'a teslim edildi.

        Torbalı'da gerçekleşen ziyarette sporcular, teknik heyet ve yönetim, "Şampiyon Altekma" tezahüratlarıyla karşılandı. Başkan Melih Sebastien Durmuş ve takım kaptanı Hüseyin Şahin şampiyonluk kupasını Onursal Başkan Hulusi Durmuş'a verdi. Törende söz alan Hulusi Durmuş, "Uzun bir serüvenden geçerek bu noktaya geldik. Gerçekten bileğimizin hakkıyla, adeta söke söke her şeyiyle hak ederek şampiyon olduk. Bir üst lig olan Efeler Ligi'ne yeniden çıkarak hepimizi sevindirdiniz. Oyuncularımıza, teknik heyetimize, yönetimimize ve bizi destekleyen tüm sevenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler