Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'de Ödemiş Belediyesi ile Ödemiş Süs Bitkileri Üreticileri Birliği'nin düzenlediği 18. Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi başladı.

        Zafer Mahallesi'ndeki fuar alanında düzenlenen serginin açılışında konuşan Türkiye Tohumcular Birliği Başkanı Savaş Akcan, sektörün ihracat pazarlarındaki iddiasını artırdığını belirtti.

        Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Akcan, "2018'e kadar ithalatta yoğun olan bir sektör iken 2018'den sonra Ödemiş, Bayındır, İzmir bölgesi Yalova, Sakarya olsun bu bölgede üretilen ürünlerin kalitesi, dünya pazarlarında talep görmesi bizi ihracatçı bir sektör haline getirdi." dedi.

        Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özuslu da törende birer konuşma gerçekleştirdi.

        Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilen sergi 5 Kasım'a kadar açık kalacak.

        Programa Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ödemiş Süs Bitkileri Üreticileri Birliği Başkanı Muammer Ardıcak ve diğer ilgililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler