Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İzmir İl Temsilciliği, çocuklara yönelik, "Şehitleri Anma Futbol Turnuvası" düzenledi.

        TÜGVA İzmir İl Temsilcisi Muhammet Yiğit Aslanata, Bornova Stadı'nda yaptığı açıklamada, turnuvaya 64 amatör spor kulübünün 1200 ortaokul öğrencisiyle katıldığını ve kentteki 4 sahada gün boyu maçların yapılacağını söyledi.

        Turnuvanın 3 Mart'ta tamamlanacağını belirten Aslanata, dereceye giren takımlara aynı akşam düzenlenecek "Şehitleri Anma Gecesi'nde" ödüllerinin verileceğini bildirdi.

        Son zamanlarda milli ve manevi değerlere saldırılar yapıldığını kaydeden Aslanata, "Bu sebeple şehitlerimizi anmak ve onlara vefamızı göstermek için amatör spor kulüpleriyle bir araya gelerek bu organizasyonu düzenleme kararı aldık." dedi.

        Etkinliğin amacına ulaşmasını dileyen Aslanata, "1200 gencimizle ses yükselterek 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' diyeceğiz." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler