Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in Konak ilçesinde bir parkta arkadaşlar arasında çıkan bıçaklı kavgada yaralanan 18 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi, bıçakla yaralanan şüpheli tedavisinin ardından gözaltına alındı.

        Alınan bilgiye göre, 14 Nisan Pazar günü saat 17.25 sıralarında Çahabey Mahallesi Ömür Cebeci Parkı'nda Kenan Efe Aytekin (18) ile arkadaşı olduğu öğrenilen Ö.B.O. (18) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

        Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Aytekin göğsünden, Ö.B.O. ise sırtından ve karnından bıçakla birbirini yaraladı.

        İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

        Arkadaşları tarafından otomobille Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen Aytekin, burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

        Sağlık ekiplerince Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Ö.B.O, tedavisinin ardından gözaltına alındı.

        Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüde, taraflar arasında parkta başlayan kavganın yolda devam ettiği, Aytekin'in arkadaşları tarafından otomobille götürüldüğü anlar yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler