Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU'da,evrak çıkarmak için iş yerinden ayrılan Elif Kocadere'den (17) 1 aydır haber alınamıyor.

        Tosya ilçesinde annesiyle yaşayan Elif Kocadere, 7 Eylül'de, öğle saatlerinde evrak çıkarmak için iş yerinden ayrıldıktan sonra geri dönmedi. Mesai arkadaşları ailesine haber verdi. Kendi çabalarıyla kızlarına ulaşamayan aile, polise kayıp başvurusunda bulundu. 1 aydır haber alamayan ailesi, Elif'in fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıp bölgede dağıtarak görenlerin haber vermesini istedi.

        Aynur Kocadere, kızının kaybolmadan 5 gün önce yeni işe başladığını belirterek, "İş yerinden 2 kişi kaybolduktan sonra peşinden gitmiş ama bulamamış. En son Dörtyol mevkisinde görmüşler, bir daha gören olmamış. 1 aydır ne telefondan duyabiliyorum, ne kendisini görebiliyorum. 1 aydır gözümü yummadım. Ölüyse ölüsünü, diriyse dirisini bulsunlar" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler