Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Kayıp demans hastası annesini ararken, tren çarpmasıyla öldüğünü öğrendi
        1

        Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde kömür yüklü treninin çarptığı demans hastası Şükran Bayhan (89), hayatını kaybetti.

        2

        Sabah saatlerinde evden çıkan annesini, komşularıyla birlikte sokaklarda arayan ve kayıp ihbarında bulunan oğlu Cankurt Bayhan, tren çarpmasıyla öldüğünü öğrenince raylarda görmüş olma ihtimali olan kişilerin ihbarda bulunmamasına tepki gösterdi.

        3

        Olay, sabah saatlerinde Kilimli ilçesi sahil yolu mevkisindeki tren yolu üzerinde meydana geldi.

        4

        Demir yolunda kömür taşıyan yük treni, raylarda yürüyen emekli Kilimli Halk Eğitim Merkezi Müdürü olan demans hastası Şükran Bayhan’a çarptı.

        5

        Makinistin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, trenin yaklaşık 10 metre sürüklediği kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

        6

        ANNESİNE BAKMAK İÇİN TAYİNİNİ İSTEMİŞ

        Durum, kadının oğlu Cankurt Bayhan’a haber verildi. Bayhan’ın da sabah saatlerinde evden çıkan annesi için kayıp ihbarında bulunduğu ve komşularıyla birlikte sokaklarda kadını aradığı öğrenildi.

        7

        Olay yerine gelen Cankurt Bayhan, annesini teşhis ederken, olayın da üzüntüsünü yaşadı. Cankurt Bayhan, annesini tren yolunda görmüş olma ihtimali olan kişilerin polise ihbarda bulunmamış olmasına tepki gösterdi

        8

        Gaziantep’in Nizip ilçesinde öğretmen olduğu öğrenilen Cankurt Bayhan’ın hasta annesine bakmak için Zonguldak’a geldiği öğrenildi. Cankurt Bayhan'ın annesinin yanında olmak için tayinini Zonguldak'a aldırmak istediği ancak olumsuz yanıt aldığı öğrenildi.

        9

        Kadının cansız bedeni cumhuriyet savcısının incelemesi sonrası Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.