Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve Melikgazi Belediyesi Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yapım devam eden Çarşı Melikgazi Projesi ve Gön Han'daki restorasyon çalışmalarını inceledi.

        Melikgazi Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Elitaş ve Palancıoğlu, devam eden çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

        Elitaş, Kayseri'nin tarihi bir şehir olduğunu belirterek, belediyenin kaynaklarını iyi değerlendirdiğini belirtti.

        Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Palancıoğlu da "Çarşı Melikgazi, meyve, sebze ve gıda ürünlerinin satıldığı ve farklı bir konseptte Türkiye'deki ilk uygulama. 7 gün açık olacak. İçerisinde Kayseri'nin yöresel yemeklerin yapıldığı 'Sofra Melikgazi' restoranımızda yer alacak. Burası nitelikli bir çarşı olacak. Çatısına ise GES yapıyoruz. Çok yakında hizmete açıyoruz." ifadesini kullandı.

        Palancıoğlu, Kapalı Çarşı'ya nefes aldıracak bir çalışma yaptıklarını dile getirerek, ticaretin yeniden canlanacağını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler