Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK AŞ tarafından yarıyıl tatilinde çocuklar için düzenlenen tatil şenliği dolu dolu geçti.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentteki bir alışveriş merkezinde saat 10.00 ile 22.00 arasında gerçekleştirilen tatil şenliğinde yarışmalar, sihirbaz gösterileri, workshop, mini konser, maskot, yüz boyama, Hacivat Karagöz, sosis balon gösterimi ve sürpriz hediyeler gibi renkli etkinlikler gerçekleştirildi.

        Şenlikteki etkinliklerde eğlenen minikler, şenliği çok sevdiklerini belirtirken veliler ise yarıyıl tatilinde böyle bir etkinlik hazırladığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a teşekkür etti.

        KAYMEK'te eğitmen olarak görev yapan Esra Berbero, tatil şenliğinde hem çocukların hem de velilerin eğlendiğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler