Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Erdemli Vadisi'nde gençlerle bir araya geldi.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yeşilhisar ilçesindeki geziye Yeşilhisar Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve Büyükşehir Belediyesi daire başkanları katıldı.

        Ziyarette vadideki kaya kiliseleri, evleri, yapılan çalışmaları ve doğal güzellikleri birlikte inceleyen Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç, burada Turizm Haftası kutlamalarına da katıldı.

        Talas Gençlik Merkezi öğrencileriyle bir araya gelen Çiçek, turizmde son dönemde çok fazla yatırım gerçekleştirildiğini belirtti.

        Gençlerle Gesi Bağları türküsünü seslendiren Büyükkılıç ise etkinlikler kapsamında kadınlarla pişirdiği gözlemeleri vatandaşlara ikram etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler