Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, sahipsiz hayvanlar için köy kuracaklarını açıkladı.

        Palancıoğlu, yazılı açıklamasında sahipsiz hayvanlara sevgi dolu bir yuva sunmayı hedeflediklerini, bunun için projelerinin hazır olduğunu belirtti.

        Kısa sürede projeyi hayata geçireceklerini, sahipsiz hayvanların gereken bakım ve rehabilitasyonu sağlandıktan sonra sahiplendirileceğini aktaran Palancıoğlu, şunları kaydetti:

        "Sahipsiz hayvanlarımız için Melikgazi'de kapsamlı bir köy kuruyoruz. Bu proje, bakım, tedavi ve rehabilitasyon hizmetleriyle birlikte sahipsiz hayvanların yaşam koşullarını iyileştirmeyi ve onlara barınma imkanı sağlamayı amaçlıyor. Köyümüzde doğal yaşam alanı, kafe, etkinlik alanı ve köpek eğitim parkuru yer alacak. İmar planı, tahsis ettiğimiz alan ve projemiz hazır. İnşallah kısa zamanda projemizi hayata geçireceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler