Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstanbulKilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk ile yönetim kurulu üyeleri Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ile bir araya geldi.

        Başkan Kara, İstanbulKilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk ile yönetim kurulu üyelerini Resul Osman Mesire alalında ağırladı. Aktürk, Kilis’e geçmişte bir çok okul, fakülte, yurt ve sosyal tesis kazandırdıklarını ifade ederek, “Kilis’e bir uygulama oteli yaptırmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen bütün imkanları seferber edeceğiz. Bizim için Kilis’e hizmet etmek önemlidir. Kilis için her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

        Belediye Başkanı Kara ise İstanbulKilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk ile yönetim kurulu üyelerine Kilis7e yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarını sunduklarını, uygulama oteli için elinden geleni yapacaklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler