Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde belediye tarafından pazarcı esnafına sıcak çorba ikramında bulunuldu.

        Sabah saatlerinde ilçe merkezinde kurulan halk pazarını ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Bildik, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

        Daha sonra belediye personelleriyle esnaf ve vatandaşlara çorba ikramında bulunan Bildik, kış aylarının artık kendini iyiden iyiye hissettirdiğini söyledi.

        Bildik, belediye olarak bu soğuk havalarda insanların içini ısıtmak istediklerini belirterek, "Kış mevsimi bitene kadar soğuk havalarda çorba ikramımız sürecek. Belediye olarak çalışıyor ve ilçemiz güzelleştirmeye çalışıyoruz. Mahallelerimizde de yol çalışmalarımız devam ediyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler