Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale Belediyesi ile Kırıkkale Sanatçılar ve Müzisyenler Derneğince düzenlenen "Bozlak Gecesi"nde sanatçılar sahne aldı.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyük Şehir Parkı'nda düzenlenen etkinlikte sanatçılar Tahir Uçar, Ömer Şahin, Aşık Erol Şahiner, Orhan Üstündağ, Ali Şahin, Şerife Çalkıran, Mesut Dağlı ve Eren Özdemir sahne aldı.

        AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın da katıldığı etkinliğe vatandaşlar ilgi gösterdi.

        Sanatçılara plaket veren Başkan Saygılı, "Bu şehrin özünde sanat ve kültür var. Tüm sanatçılara teşekkür ediyorum. Kültür faaliyetlerimiz devam edecek. Özellikle Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamalarında da Kırıkkalelileri sevilen sanatçılarla buluşturacağız." ifadesini kullandı.

        Kırıkkale Sanatçılar ve Müzisyenler Derneği Başkanı Erol Tombak da kendilerine böyle bir imkan sağlayan Kırıkkale Belediyesine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler