Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) ile Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) işbirliğinde "Çelik Kaynak Seviye 3 Mesleki Yeterlilik Sınavı" düzenlendi.

        KTSO'dan yapılan açıklamaya göre, alınması zorunlu mesleki yeterlilik belgeleri kapsamında yer alan kaynakçılık belgesi için sınav yapıldı.

        Mesleki Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen sınav öncesi adaylara sınavın konusu olan argon ve elektro ark kaynakları hakkında bilgi verildi

        Teorik ve pratik olmak üzere 2 aşamada gerçekleştirilen sınava 16 kişi katıldı.

        KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, KTSO ve MEYBEM işbirliğinde düzenlenen sınavlarda 71 ayrı alanda mesleki yeterlilik belgesi verildiğini, başvuruların Ticaret ve Sanayi Odası'nda alındığını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler