Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli'nde Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek "Cumhuriyet konseri" iptal edildi.

        Kırklareli Valiliğinden yapılan açıklamada, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında 29 Ekim'de gerçekleştirilecek konserin iptal edildiği belirtildi.

        Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        "Cumhuriyet Bayramımızın 100. yıl kutlama programı etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Pazar günü 20.30-21.00 saatlerinde valiliğimiz himayelerinde Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan konser iptal edilmiştir. Diğer kurumlarımız tarafından hazırlanan etkinlikler gerçekleştirilecektir."

        Valilik tarafından etkinlikler kapsamında 28 Ekim Cumartesi günü Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu, 29 Ekim Pazar günü valilik makamında tebrik kabulleri, kutlama töreni, kabul töreni ve cumhuriyet yürüyüşü yapılacak.

        - Cumhuriyet'in 100. yılı

        Kırklareli'nde Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında sergi açıldı.

        Atatürk Ortaokulunda açılan "Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı" sergisinde öğrencilerin görsel sanatlar ve teknoloji tasarım derslerinde yaptıkları eserler sergilendi.

        Okul Müdürü Hidayet As, sergi açılışında yaptığı konuşmada, sevinç ve gururla Cumhuriyet'in 100. yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

        Öğrencilerin sergi için çok emek verdiğini ifade eden As, serginin hazırlanmasına katkı sunan herkese teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler