Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, kentteki sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Buhara, sağlık hizmetlerinin sunulmasında öfke yönetimi ve etkili iletişim seminerine katıldı.

        Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonundaki seminerde konuşan Buhara, sağlık çalışanlarının zor ve özveri isteyen bir sektörde hizmet verdiğini anımsattı.

        Çalışanların motivasyonunu artıracak adımlar atmayı sürdürdüklerini vurgulayan Buhara, "Şehrimiz, sağlık sektöründe verilen hizmetlerde ve diğer kültür, eğitim gibi konularda en iyi durumda olan illerden biri. Örnek bir şehir olan Kırşehir, sahip olduğu değerleri ve potansiyeli ile özel bir il. Bu da farkımızı ortaya koymaktadır. Sizlerden istediğimiz de vatandaşa her zaman güler yüzle hizmet vermenizdir. Önemli ve bir o kadar da değerli olan mesleğinizde olaylara pozitif yaklaşarak hastalarımızın ve yakınlarının memnuniyetini sağlamanızdır. Tüm sağlık çalışanlarına görevlerinizde başarılı çalışmalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

        Seminerin ardından hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Buhara, ardından hastane bahçesinde İl Özel İdaresi'nce çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yapılacak alanı inceledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler