Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlıkları için partide aday adaylığı başvuru sürecinin devam ettiğini belirtti.

        Ünsal, yazılı açıklamasında, "AK Belediyecilik" anlayışını tekrar Kırşehir ve tüm ilçelere kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti.

        Belediye başkan aday adaylığı başvurularının 9 Kasım'da başladığını, 17 Kasım'da da sona ereceğini anımsatan Ünsal, şunları kaydetti:

        "Temayül yoklaması ise 19 Kasım'da elektronik ortamda yapılacak. Başvurular resmi web sitemizde yer alan formların elektronik ortamda doldurulup sisteme yüklenmesiyle yapılacak. Başvurunun tamamlanması için aday adayları, ilgili teşkilat birimine giderek doldurduğu formun çıktısını imzalamaları gerekecek. Başvuru için belirlenen bağışlar, Gazze'deki kardeşlerimizin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla AFAD'a gönderilecek. İl belediye başkanlığı için 30 bin, ilçe belediye başkanlığı için 20 bin, belde belediye başkanlığı için de 10 bin lira bağış alacağız."

        Ünsal, aday adaylık sürecinin partilerine ve Kırşehir'e hayırlı olmasını diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler