Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ'debir villada dış cephe ısı yalıtımı çalışması yaptığı sırada kayan toprağın altında kalan işçi Ekrem Bayraktar (64), 2 saat süren müdahaleyle yaralı olarak kurtarıldı. 

        Olay, saat 11.00 sıralarında Darıca ilçesi Bayramoğlu Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'ndeki bir villa sitesinde meydana geldi. Villanın bodrum katının dış cephe ısı yalıtımı için çevresinde 3 metre derinliğinde çukur açıldı. Çukurda ısı yalıtımı işini yapan işçi Ekrem Bayraktar, kayan toprağın altında kaldı. İhbarla olay yerine AFAD, UMKE, itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bayraktar, ekiplerin 2 saat süren çalışmasının ardından kurtarıldı. Bayraktar, ambulansla hastaneye götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler