Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ’ninKörfez ilçesindeki özel bir limanda demirli 'Christin HT' isimli geminin güverte kısmında elektrik kablolarından yangın çıktı. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürülürken, dumandan etkilenen 5 mürettebat ayakta tedavi edildi.

        Olay, öğle saatlerinde Körfez ilçesindeki özel bir limanda demirli bulunan Panama bandıralı 'Christin HT' isimli 112 metre uzunluğa ve 17 metre genişliğe sahip yük gemisinde meydana geldi. Geminin alt güverte kısmındaki elektrik kablolarındaki kısa devre sebebiyle yangın çıktı. Kaptanın yardım istemesi üzerine bölgeye karadan polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri ile denizden sahil güvenlik ve deniz polisi ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, gemiye çıkarak yangına müdahale etti, bu sırada dumandan etkilenen 5 mürettebata, kıyıdaki ambulansta oksijen tedavisi uygulandı. Yangın kısa sürede, büyümeden söndürüldü. Geminin alt güverte ve mutfak kısımlarında hasar oluştuğu öğrenildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler