Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde trafik kazası sonrası çıkan kavgada, kardeşler Volkan ve Alkan Demirtaş tabancayla vuruldu. Kimliği tespit edilemeyen saldırgan olay sonrası kaçarken, polis yakalanması için soruşturma başlattı.

        Olay, akşam saatlerinde Gebze ilçesi İnönü Mahallesi İbrahimağa Caddesi Yumrukaya mevkisinde meydana geldi. Kimliği henüz tespit edilemeyen bir otomobil sürücüsü ile Volkan Demirtaş idaresindeki 41 P 3990 plakalı personel taşıyan servis minibüsü çarpıştı. Kaza sonucu tartışma yaşanırken, bu sırada Volkan Demirtaş'ın kendisi gibi servis minibüsü sürücüsü olan kardeşi Alkan Demirtaş, ağabeyinin biriyle tartıştığını görerek durdu. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Sopaların da kullanıldığı kavgada kimliği tespit edilemeyen saldırgan, tabancayla 2 kardeşe de ateş açtı. Volkan Demirtaş ve Alkan Demirtaş bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanırken, saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

        Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yapmasının ardından ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ağabey-kardeşin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler