Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Başiskele Belediye Başkan adayı Yasin Özlü, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu temsilcileriyle iftar programında bir araya geldi.

        Başiskele Belediyesi Antik Köfte ve Restoran'da düzenlenen iftar programında konuşan Özlü, spor alanında yaptıkları çalışmalara değindi.

        Ramazan ayında bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özlü, "Ramazan ayı birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma ayı olarak bizlere daha çok güç ve kuvvet veriyor. Bu güçlü birlikteliğimizle, ilçemizde sportif başarılarımızın daha çok aratacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

        Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın da "Bu özel ve müstesna günlerde bizleri bu güzel iftar sofrasında bir araya getiren ve desteğini her zaman hissettiğimiz Belediye Başkanımız Yasin Özlü'ye teşekkür ediyorum." dedi.

        Programa, ilçedeki amatör spor kulüplerin yöneticileri, teknik heyet ve davetliler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler