Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yarın düzenlenecek mitinge vatandaşları davet etti.

        AK Parti İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanı'nda gerçekleştirilecek program, yarın saat 15.00'te başlayacak.

        AK Parti İl Başkanı Şahin Talus başkanlığında program için günlerdir çalışan Kocaeli teşkilatı, özel davetlerin yanı sıra 300 binin üzerinde üyeyi telefon, mesaj ve mail yoluyla mitinge davet etti.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Talus, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Türkiye Yüzyılı"nın lideri olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanımızı şehrimizde en güzel şekilde ağırlamak istiyoruz. Tüm halkımızı, bu büyük buluşmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler