Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatının düzenlediği daraltılmış ilçe danışma toplantısına katılan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 4 yılda yaptığı çalışmaları teşkilata anlattı.

        AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatının önceki gün düzenlediği daraltılmış ilçe danışma toplantısına Dilovası'nda yapılacak ve devam eden projelerin durumu masaya yatırıldı. Toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, İl Yönetim Kurulu üyeleri İlhan Yıldırım, Fazıl Korkmaz, SKM Başkanı İhsan Şanlı, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.

        Toplantıda konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hizmet sunumu gerçekleştirdi. Son 4 yılda yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Toltar, "2014 Yılında yola çıkarken seçmenimize hep üçlü olsun güçlü olsun dedik ve 2014'ten bu yana hem ilçe belediyemiz hem Büyükşehir belediyemiz hem de hükümetimizle çok güzel projelere imza attık. Seçim beyannamizde halkımıza verdiğimiz sözleri önceliklerine göre yapmaya çalıştık ve yapmaya devam ediyoruz. İnşallah 2019 yılında da verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmiş olacağız" dedi.

        Dilovası Belediyesi hakkındaki eleştirilere de cevap veren Başkan Toltar, "Bizler seçim beyannamelerimizi 5 yıllık plana göre yapıyoruz. Seçildikten sonra hizmet yapılmadı deniyor. Hemen yapılsaydı 4 seneye ihtiyaç yoktu. Herşey plan ve programa göre işliyor. Tamam deyince hemen projeler yapılıp bitmiyor. Beyannamemizde hızlı gerçekleşen projeler var, 2018 yılına sarkan projeler var. Bunların gecikmesinin de sebepleri vardır. Ancak inşallah görev süremiz sonunda tüm vaatlerimizi yerine getireceğiz. Ayrıca söz vermediğimiz projeleri de halkımız için yapıyoruz" diye konuştu.

        Konuşmasında partilileri de uyaran Başkan Toltar, "AK Parti ailesi büyük ve güçlü bir ailedir. Sizlerinde projelere sahip çıkmasını istiyorum. Bizimde eksikliklerimiz olabilir ancak bunları aile içerisinde çözeceğiz. Dışarda dedikodu yaparak hem teşkilata hem de belediyemize zarar vererek değil. Önümüzde yine bizler ve ülkemiz için önemli bir seçim daha var. Bu seçimde hep birlikte kenetlenmeliyiz. Yeni Türkiye'nin yolunu hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak açmalıyız" şeklinde konuştu.

        Dilovası Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğe çok önem verdiklerini aktaran Başkan Toltar, “Dilovası'nda halkımızın çoğunluğu ihtiyaç sahibi dar gelirli insanlar olduğu için göreve geldiğimizden bu yana halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına bu güne kadar 12 milyon lira değerinde çeşitli desteklerde bulunduk. El atmadığımız okul, cami ve derneğimiz kalmadı. Halkımızın en çok istediği semt konaklarına 9 yeni semt konağı ekledik ve eklemeye çalışıyoruz. Gebze Ticaret Odası'nın katkılarıyla ilçemize kazandırdığımız Halk Eğitim, Sivil Toplum ve Muhtarlık binamız bitmek üzere Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve yönetimine teşekkür ediyorum. Diliskelesi'nde Balıkçılar Barınağımızı yaptık. İki kapalı spor salonumuzu halkımızın hizmetine sunduk. İlçemizin için oldukça önemli sorun olan İZAYDAŞ çöp depo alanı ortadan kaldırılarak ilçemiz nefes aldı. Eynerce Kavşağımız açıldı. Üzerinde eksik olan yeni düzenlemeler için çalışmalar devam ediyor. Ayrıca buradan Cumhuriyet Mahallemize giriş verilerek Yavuz Sultan Selim Caddemiz faal bir cadde halini alacak. Burayla ilgili istimlak çalışmaları bitmektedir. Önceki gün açtığımız Batı kavşağı yeni düzenlemesi ile halkımız artık sanayiyi dolaşmadan direk şehir merkezine yönelecek” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler