Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Temizlik konusunda eğitim ve araştırma çalışmaları yapan, evsel atıkların kaynağında azaltılması, değerlendirilmesi, sağlıklı ve ekonomik bir biçimde bertaraf edilmesi için gerekli çalışmaları yürüten Başiskele Belediyesi yeraltı çöp konteynerlerini kendi öz kaynakları ile imal ediyor.

        Temiz ve modern bir çevre bilinci ile çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi halk sağlığını korumak, çevreyi temiz tutmak, pis koku ve görüntü kirliliğini engellemek amacıyla çöp konteynerlerinin yer altına alınması sürecini Kocaeli’de hayata geçiren ilk ilçe belediyesi olmuştu. Başiskele Belediyesi yeraltı çöp konteyner imalatını kendi öz kaynakları ile gerçekleştirirken, çalışmamanın bölge halkı tarafından benimsenmesi üzerine bu sistemi giderek yaygınlaştırdı. İlçe sınırlarında şu ana kadar üretilen ve kullanıma sunulan yeraltı çöp konteyner sistemi 123'e ulaştı. 2018 yılı içerisinde ihtiyaç duyulan yeni bölgelere monte edilmek üzere 50 adet yeraltı çöp konteyner sistemi daha hazırlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler