Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele Belediyesi tarafından ilçenin 52 noktasına koyulacak giysi, ayakkabı ve tekstil kumbaralarında toplanan malzemeler, Hayır Çarsında ayrıştırılarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

        Geri dönüştürülebilir atıklar konusunda farklı çalışmalar gerçekleştiren Başiskele Belediyesi, doğanın korunmasına ve ekonomiye katkı sağlarken bir yandan da ihtiyaç sahiplerine katkı sağlayacak çalışmaya imza atıyor. İnsan hayatının en temel ihtiyaçlarından biri olan yiyecek ve içeceklerin geriye dönüştürülebilir ambalaj atıklarının değerlendiren Başiskele Belediyesi giyecek atıkları da bu kapsamda değerlendirecek. Bu kapsamda ilçenin 52 noktasına koyulacak giysi, ayakkabı ve tekstil kumbaralarında toplanan malzemeler, Hayır Çarsında ayrıştırılarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler