Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, mahalle ziyaretlerini sürdürerek vatandaşlarla bir araya geldi.

        Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Aya, mahalle gezilerini sürdürüyor. Başkan Ayaz, son olarak Vezirçiftliği Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Ayaz’a, ziyareti sırasında Belediyesi Meclis üyeleri İbrahim İbrahimoğlu ile Ali Arslan ve Vezirçiftliği Mahalle Muhtarı Bahattin Aktepe eşlik etti. Ziyaret sırasında hasta ve yaşlılar le bir araya gelen Ayaz, vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinledi. Ziyaretleri sırasında vatandaşlara ilçede yapılan ve yapılacak olan projeleri anlatan Başkan Ayaz, “Fiziki yolları yaptığımız gibi, gönül yollarını da yapıyor, gönülden gönüle köprüler kuruyoruz” dedi.

        Mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Hüseyin Ayaz’a teşekkür eden mahalle sakinleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler