Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Necmettin Erbakan Üniversitesi Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü, Türkiye Görme Engelliler Konya Şubesi ile Selçuklu Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kursu açıldı.

        Türkiye Görme Engelliler Konya Şubesi il binasında yapılan toplantıyla, engelli bireylere yönelik EKPSS kursunun tanıtımı yapıldı.

        Türkiye Görme Engelliler Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Karaca, dernek olarak engelli bireylerin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

        Engelli bireylerin isteklerine göre eğitim programları düzenlediklerine dikkati çeken Karaca, "Hem Konya genelinde hem de Türkiye genelinde çok önemli projeler yürütüyoruz. Şu anda bir EKPSS kursu faaliyeti yürütüyoruz. Görme Engelliler Derneği Konya'da kurumsal bir yapı. Konya'daki görme engelli bireyler için profesyonel anlamda destek alabilecekleri bir kurumdur." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler