Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Kızılay kan stoklarının desteklenmesi amacıyla Konya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Türk Kızılay iş birliğinde kan bağışı etkinliği düzenlendi.

        Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Konya Adliyesinde düzenlenen etkinlik kapsamında kurulan stantları ziyaret etti.

        İnsan hayatı için en önemli unsur olan kanın tek kaynağının insan olduğunu hatırlatan İnal, "Bu hayati sıvının başka bir muadili olmadığından, 'kan bağışlamak hayattır' ilkesi çerçevesinde, kan bağışına destek olmak ve farkındalık yaratmak amacıyla Adliyemiz ve Kızılay Kan Merkezi iş birliğiyle ile Adliyemizde kan bağışı standı kuruldu. Bugün burada yaptığımız kan bağışları birçok insanın hayatını kurtaracak, sağlığına kavuşmasına vesile olacaktır." diye konuştu.

        Adliye personeli de etkinlik kapsamında kan bağışında bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler