Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Programı 2. Sınıf öğrencileri Bozkır ilçesi Soğucak Mahallesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ramazan kolisi dağıttı.

        Halkla İlişkiler Programı 2. Sınıf öğrencilerinden Hasan Hüseyin Kolsuz, yardımseverlerin desteği ile hazırlanan ve içinde temel gıda maddeleri bulunan 30 kolinin teslim edildiğini söyledi.

        Kolsuz, "Arkadaşlarımızla derste edindiğimiz bilgiler ışığında bir sosyal sorumluluk projesi yapmak istedik. Ramazan ayında olmamız sebebiyle böyle bir projenin daha uygun olacağına karar verdik. Hayırseverlerin destekleriyle ramazan kolisi dağıtımını gerçekleştirdik. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında topluma yardım etmeye ve farkındalık oluşturmaya devam edeceğiz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler