Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        3ŞÜPHELİGÖZALTINA ALINDI

        Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, motosiklet kaskı takıp gittiği işyerinde galerici İdris E.´yi tabanca ile ağır yaralayan Hamza Ö. (24) ve ona yardım ettiği belirtilen şüphelilerin Yusuf T. (23) ile İlker O. olduğunu tespit etti. Polis, şüphelilerin farklı bir araçla il dışına kaçacağı yönünde bilgiye de ulaştı. Olay sırasında şüphelilerin kullandığı otomobil ise üzeri örtülü şekilde Yıldırım Beyazıt Mahallesi Özbilen sokakta bulundu.

        Çevrede araştırma yapan polis ekipleri, şüpheliler Hamza Ö. (24), Yusuf T. (23) ve İlker O.´yu gizlendikleri çatı katında yakalayarak gözaltına aldı. Olayda kullanılan tabanca ve kask da gizlendikleri evin çamaşır makinesinin içinde bulundu. Sağlık kontrolünden geçirilerek gözaltına alınan 3 şüpheli, ifadeleri için Kütahya Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler