Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Cemiyet Hayatı İpek Ayaydın ile Talat Abdik evlendi,İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın'ın kızı İpek Ayaydın Talat abdik ile evlendi

        İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve eşi Tunay Ayaydın’ın kızları İpek Ayaydın ile Astemya İnşaat ve Akaryakıt Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Abdik ve eşi Şeniz Abdik’in oğulları Talat Abdik, önceki akşam 650 kişinin katılımıyla Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdiler.

        Düğüne Ünal Fani Aysal, Aylin-Özcan Tahincioğlu, Hasan-Ceren Yılmaz, Revna Demirören, Feryal Gülman, Kemal Gülman ile Polat Gülman, Mustafa Sarıgül, Emir-Fatoş Sarıgül, Gülşah-Ender Alkoçlar, Engin Altan-Neslişah Alkoçlar Düzyatan, Alpin-Hikmet Albayrak ve Muharrem-Ayşegül, Dila Toplusoy gibi cemiyet ve iş dünyasından birçok sima katılarak Abdik çiftine mutluluklar dilediler.

        İpek Ayaydın’ın nikâh şahitliğini amcası Aydın Ayaydın, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül yaparken, damat Talat Abdik’in şahitliğini Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Temel Abdik ve Ali Akyüz birlikte üstlendiler. Serdar Ortaç konseriyle devam eden düğünde, davetliler keyifli bir gece yaşadı. Çift rüya gibi bir düğünün ardından balayı için Seyşeller’e uçtu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ