Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Cindy Crawford'un iç çamaşırlı bir pozu photoshop uygulamasından geçmiş

        Sunucunun paylaştığı bu tek kare 90'lı yılların ünlü mankeni Cindy Crawford'un iç çamaşırlı bir pozuydu. Ama ortalığı ayağa kaldırmasının nedeni ise 48 yaşındaki Crawford'un sarkmış ve kırışmış karnını, aynı şekildeki bacaklarını yüzde yüz doğal haliyle gözler önüne sermesiydi. Yani Crawford'un fotoğrafı photoshop uygulamasından geçmemişti.

        Aslında 2013'ün Aralık ayında Marie Claire dergisinin Meksika/Latin baskısı için çekilen bu karenin aynı derginin ABD'de yayınlanacak Nisan sayısında da yer alacağını belirtiyordu Charlene White paylaşımında.

        Nitekim Marie Claire dergisi de bu durumu doğrulayıp bu karenin "gerçek, dürüst ve göz kamaştırıcı" olduğunu belirtti.

        Cindy Crawford 1990'lı yıllarda Naomi Campbell, Linda Evangelista, Christy Turlington, Kate Moss ve Claudia Schiffer ile birlikte "büyük altı" denilen ünlü mankenler arasında yer alıyordu.

        Randee Gerber ile evli olan Crawford iki çocuk annesi. 40'lı yaşlarının sonuna yaklaşmasına rağmen hala genç kuşak meslektaşlarına ilham veren Crawford bir röportajında "Ben hiçbir zaman istediğini yediği halde zayıf kalabilen kızlardan olmadım. Sürekli sağlıklı beslenmeye ve egzersiz yapmaya çalıştım" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ