Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Hugh Jackman sözünde durdu

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Ünlü aktör Hugh Jackman, rahatsızlığı nedeniyle ertelediği ‘An Evening With Hugh Jackman’ gösterisi için İstanbul’a geri döndü. Zorlu PSM’de gerçekleştirilen şova ünlü isimler büyük ilgi gösterdi.

        ‘MEMLEKETLİMİZ GİBİ’

        Şovu sırasında Türk kahvesine tutkusunu anlatan ve salondan sahneye çıkardığı bir seyircisine fal baktıran Jackman, eğlenceli şovunun ardından ayakta alkışlandı. Kenan İmirzalıoğlu şov hakkında düşüncelerini “Çok sıcak ve samimi bir gösteri oldu, memleketlimiz gibi” sözleriyle anlattı. İmirzalıoğlu, Deniz Gezmiş’i canlandıracağı sinema filmi projesi için “Henüz netleşmedi görüşmeler devam ediyor” açıklamasını yaptı.

        SİNİRLİ GONCA

        Gösteri sonrası taksi kuyruğunda görülen Deniz Akkaya-Murat Varol çiftinin taksi çilesine basın mensupları son verdi. Muhabirlerin gidecekleri yere götürme teklifini kabul eden çift, böylece taksi sırası beklemekten kurtulmuş oldu.

        Gonca Vuslateri ise gösteri bitminde adeta burnundan soluyordu. Uzatılan mikrofonları iterek yoluna devam eden Vuslateri, yeni saç modeli ile dikkatleri üzerine çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ