Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Natalie Portman bilinmeyenlerini anlattı

        Sakin ve gözden uzak bir özel yaşam sürmeyi tercih eden Natalie Portman, gençlik yıllarında çılgınlıklar yaptığını ama bunları kimsenin bilmediğini söyledi.

        Marie Claire dergisinin Eylül sayısına röportaj veren 34 yaşındaki Portman "O zamanlar Twitter, Facebook ve Instagram yoktu. Arkadaşlarımla dışarı çıkıp sarhoş oldum ama kimsenin haberi olmadı" diye konuştu.

        Portman röportajda, Hollywood'da kadın ve erkek oyunculara uygulanan ücret politikasında bir tutarsızlık olduğunu da belirtti.

        Portman, "Mesela Titanik, izlenme rekorları kıran bir yapım. Leonardo DiCaprio, bu filmin ardından yapım başına 20 milyon dolar kazanmaya başladı. Ama rol arkadaşı Kate Winslet için aynı durum geçerli olmadı. Fakat artık bu durum değişmeye başladı" diye konuştu.

        Fransız dansçı Benjamin Milledied ile evlenen ve bir çocuk sahibi olan Natalie Portman, kendi kariyeriyle ilgili olarak da şunları söyledi: "Telefonum bir süre çalmazsa bu yüzden paniğe kapılmam. Biliyorum işler bazen durgunlaşır bazen de çılgın bir hale gelir. Kendimi çok fazla şey yapmış gibi hissediyorum. Bundan böyle başka şeyler deneyebilirim, mesela yönetmenlik gibi"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ