Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Brad Pitt ve Angelina Jolie'den çok özel yatak pozları

        Angelina Jolie'nin yönettiği By the Sea adlı filmde birlikte çalışan ünlü çift, özel hayatlarıyla ilgili soruları da cevapladı. Jolie ve Pitt, By the Sea adlı filmde de evli bir çifti canlandırıyorlar. Geçtiğimiz Haziran ayında 40 yaşına giren Jolie, her çift gibi olduklarını söyleyerek "Bazen biz de tartışıyoruz. Ama sonra her şey unutuluyor. Beraberliğimiz her şeyin önüne geçiyor, birbirimize daha sıkı bağlanıyoruz" diye konuşmuştu.

        Filmlerinde sorunları olan karı-kocayı canlandıran çift bunun gerçek hayatta çekilmez olabileceğini ama çocukların birleştirici bir etkisi olduklarını söyledi.

        Brangelina çifti, filmdemi bir sevişme sahnesi nedeniyle de gündeme gelmişti.

        Jolie, kameraların önünde kendi kocasıyla bu tür bir sahnede rol almanın, üstelik bu filmin yönetmeni olmanın tuhaf duygular uyandırdığını belirtmişti.

        Jolie bu sahnelerde, Brad Pitt'in kendisini havlulara sarıp kamera arkası ekibi tarafından çıplak görünmesini engellediğini de anlatmıştı.

        Bay ve Bayan Smith adlı filmde birlikte rol alan Jolie ve Pitt daha çekimler bitmeden birbirlerine aşık olmuştu. Çift o günden bu yana birlikte. Altı çocuklarıyla birlikte mutlu bir yaşam sürdürüyor. Brangelina çifti geçen yıl resmi olarak evlendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ