Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rihanna ve Drake MTV müzik ödüllerini salladı

        Haklarında aşk dedikodusu yapılan ama henüz resmi olarak ilişkilerini onaylamayan ünlü popçu Rihanna ve rap şarkıcısı Drake MTV Video Müzik Ödülleri gecesinin ardından akşam yemeğinde buluştu.

        Drake’in, 2016 MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde, ödülünü almak üzere sahneye davet ettiği Rihanna’ya ilan-ı aşk etmesinin ardından ikili gecelerde.

        ÖNCE AŞK İLANI, SONRA BULUŞMA

        29 yaşındaki Kanadalı rap şarkıcısının Rihanna’ya 11 yıldır aşık olduğunu kalabalığın önünde söylemesinin ardından, sahnede birbirlerine sarılıp öpüşmeleriyle geceye damga vuran ikili, dün geceyi New York’taki bir restoranda başbaşa yemek yiyerek geçirdi.

        İkili, sahne üzerindeki sevgi gösterilerine rağmen hala sevgili olduklarını resmi olarak doğrulamadı.

        FLÖRT ŞIKLIĞI

        Beyaz mini elbise ve kahverengi kemerden oluşan kıyafetini bantlı topuklu ayakkabısıyla tamamlayan 28 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı, akşam yemeği şıklığıyla dikkat çekti.

        YEMEK MUTLULUĞU

        Siyah deri parçalı ceketiyle yemeğe giden Drake ise rahat ve mutlu bir görüntü verdi.

        GECENİN EN ÇOK KONUŞULAN ANI

        New York'ta Madison Square Garden'da dün gece gerçekleşen 2016 MTV Video Müzik Ödülleri töreninde, Rihanna’nın dört farklı kostümle gerçekleştirdiği sahne performansından sonra Michael Jackson Vanguard ödülünü almak üzere sahneye çıktığı an, gecenin en çok konuşulan anı oldu.SAHNEDE ROMANTİZM

        Daha önce Rihanna’nın sadece arkadaş olduklarını söylemesi, ama Drake’in sevgili olduklarını söylemesiyle kafaları karıştıran ikili, sahnede romantik dakikalar yaşadı.

        Rihanna hakkında bir konuşma yapan Drake, Rihanna ile tanıştıkları andan beri ona aşık olduğunu söyledi.

        “O benim 22 yaşından beri aşık olduğum kadın” diyen Drake, “Dünyadaki en iyi arkadaşlarımdan biri ve tüm yetişkinlik hayatım boyunca onu hep üstün gördüm” dedi.

        Sahnede birbirlerine sarılan ve öpüşen çifte hayranları Twitter’dan “Evlenme teklifinin tam zamanı” şeklinde yorumlar yaptı.

        ÖPÜŞME TARTIŞMASI

        Ancak bu öpüşme anıyla ilgili sosyal medyada Rihanna hayranları arasında büyük tartışma başladı.

        Bir grup sosyal medya kullanıcısı, Rihanna’nın, Drake’in kendisini öpmesini engellemek için geriye çekildiğini savunurken bir grup ödül sonrasındaki sarılmanın normal olduğunu savundu. Bazıları öpüşmenin dudaktan değil yanaktan olduğunu söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ