Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Mischa Barton'ın geçirdiği sinir krizinin nedeni 'Nuri Alço' hapıymış!
        1

        ABD’li oyuncu Mischa Barton, evinin bahçesinde geçirdiği sinir krizinin ardından hastaneye kaldırıldıktan sonra ilk kez konuştu.

        2

        31 yaşındaki oyuncu, doğum günü partisi sırasında içkisine Türkiye’de ‘Nuri Alço hapı’ olarak da bilinen GHB hapı karıştırılmış olduğunu anlattı.

        3

        Barton, “25 Ocak akşamı, doğum günümü kutlamak için bir grup arkadaşımla dışarı çıktık. İçkilerimizi içerken, tuhaf davranışlarım nedeniyle bir şeylerin yanlış gittiğini anlamıştım.

        4

        Bar görevlileri bana, içkime GHB karıştırılmış olduğu bilgisini verdi. Etkisi saatlerce geçmeyince, kendi isteğimle hastaneye yatırıldım” diye konuştu.

        5

        The O.C. adlı diziyle yıldızı parlayan Barton, daha önce de ruhsal çöküntü nedeniyle tedavi görmüştü

        6

        2000'li yılların başında ana karakterlerden birini canlandırdığı The O.C adlı diziyle ün kazanan ama sonra hem kariyerinde hem de özel hayatında büyük bir düşüş yaşayan Mischa Barton, yine bir yıkım yaşadı.

        7

        Bir dönem abartılı şekilde kilo alıp vermesiyle gündeme oturan Barton, Batı Hollywood'daki evinin bahçesinde çaresizlik içinde çığlıklar atmaya başladı.

        8

        31 yaşındaki Barton'un çığlıklarını duyan komşuları evlerinin bahçelerine ve pencerelerine çıktı. Bu sırada Barton'un "Annem bir cadı" diye bağırdığı ve bir yandan da ağladığı duyuldu.

        9

        Dünyanın sonunun geldiğini de haykıran Barton'un komşuları hemen sağlık ekiplerini aradı. Oyuncunun evine giden ekipler Barton'u sağlık merkezine götürüp tedavi altına aldı.