Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jennifer Pamplona: Sevgilisinin vasiyetini yer,ne getirdi, oyuncak bebeğe dönüştü
        1

        Sao Paolo'da yaşayan 24 yaşındaki Pamplona, iki yıllık bir süreç sonunda kendini tamamen Barbie bebeğe benzetti. Üstelik de bunu genç yaşında hayata veda eden sevgilisinin vasiyetini yerine getirmek için yaptı. Genç kadının bu iş içi harcadığı para ise tam 80 bin sterlin yani yaklaşık 370 bin TL.

        2

        Pamplona'yı bu değişikliği yapmaya iten olay ise iki yıl önce erkek arkadaşı Celso Santebanes'i lösemiden kaybetmesi olmuş. Bu acı olayın ardından Jennifer Pamplona kendini bir Barbie bebeğe benzetmeye başlamış. Aslında Pamplona'nın estetik bağımlılığı bu olaydan yıllar önce henüz 17 yaşındayken başladı. Önce göğüslerini büyütmek için bıçak altına yattı.

        3

        Bunu da okuldayken arkadaşları zayıflığı yüzünden kendisiyle alay ettiği için yaptığını anlattı Pamplona. Daha dolgun hatlara sahip olmak için yaptığı ilk şey de göğüslerini büyütmek oldu.

        4

        Daha sonra da bir TV programında göre almaya başladı. Bu dönemde de kendini estetik operasyonlarla Barbie'nin sevgilisi Ken bebeğe benzeten Celso Santebanes ile tanıştı. İkili arasında bir aşk doğdu.

        5

        Ancak Sentabenes'in lösemi yüzünden ölmesi Pamplona'yı büyük bir depresyona sürükledi. Genç kadın, Barbie bebeğe dönüşmeyi de büyük acısına çare olarak gördü. Ondan sonra da kendini Barbie bebeğe dönüştürmeye karar verdi.

        6

        2015 yılında tam dokuz kez estetik operasyon geçirdi. Dudaklarından kalçasına her yerini yeniletti. Pamplona'nın bütün bu ameliyatlar için ödedeği para 80 bin sterlin. Üstelik genç kadın doktorların uyarılarına rağmen bıçak altına yatmaktan çekinmedi.

        7

        Jennifer Pamplona bütün bu olanları: "Benim amacım tamamen bir oyuncak bebeğe dönüşmek. Herkesin beni Barbie'nin daha kıvrımlı Brezilya versiyonu olan Suzi diye çağırması" diyerek ifade etti.

        8

        Pamplona sözlerini şöyle sürdürdü: "Her şey sevgilimin ölümünden sonra başladı. Kendimi iyi hissetmenin tek yolunun bu olduğuna karar verdim. Bir TV programına katıldım ve hayallerimi burada gerçekleştirmeye karar verdim. Çünkü ölene sevgilimin hayali benim bir Barbie bebeğe dönüşmemdi."

        9