Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Scientology tarikatına göre sessiz doğum yaptı

        48 yaşındaki yıldız önceki akşam Travolta’yla Los Angeles’taki “Mr. Chow” adlı lokantada akşam yemeği yedikten sonra doğumla ilgili suskunluğunu bozdu.

        "HAMİLELİĞİM MUCİZE"

        Preston, “Ne kadar az sözcük sarf edilirse o kadar iyi. Tabii inleme ya da bağırma ihtiyacı duyulduğunda önünüzde engel yok ancak amaç bebeği mümkün olduğu kadar huzur içinde doğurmak ve öyle de oldu” dedi. 2009’da oğulları Jett’i (16) kaybeden Preston “Bu yaşta hamile kalmamın mucize olduğunu düşünüyorum” diye konuştu. Çiftin bir de 10 yaşında Ella isimli kızları var. Scientology’de bir bebeğin dünyaya gelirken, sakin ve şefkatli bir ortama ihtiyaç duyduğu, küfürlü çığlıklar ve “ıkın” sesleri arasında doğan çocukların bunun etkisini hayat boyunca taşıyacağına inanılıyor.

        SESİZ DOĞUM YAPAN ÜNLÜLER

        Ünlü oyuncu Tom Cruise ve Katie Holmes da sessiz doğumsayesinde çocuklarının sakin bir kişiliğe sahip olacağına inanan ünlülerden. Cruise’un karısı Katie Holmes 2006 yılında “Suri” adlı kızlarını dünyaya getirmiş, Scientology kurallarına göre sessiz doğum yapmıştı. 2008’de ikiz doğuran şarkıcı Jennifer Lopez’in de aynı yöntemle doğum yaptığı iddia edilmişti.

        HT GAZETE- DIŞ HABERLER

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ