Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan ünlüler öpüşme, öüşme, angelina jolie öpüşme, leonardo dicaprio öpüşme, leonardo dicaprio film, angelina jolie çıplak
        1

        Tom Cruise'un Görevimiz Tehlike'deki rol arkadaşı Thandie Newton, Cruise'un öpücüklerini "ıslak ve keyifsiz" diye nitelendirdi. Güzel oyuncu sahnenin yönetmenin istediği gibi olması için defalarca tekrarlandığını ve günün sonunda inleyerek eve gittiğini de belirtti.

        2

        Harry Potter serilerinin ünlü yıldızlarından Emma Watson'ın öpücüğü ise Daniel Radcliffe tarafından "biraz kaba" olarak nitelendirildi. Radcliffe "Beklentimin aksine beni kuvvetli bir biçimde öptü" dedi. Genç oyuncu "Benim yerimde olmak isteyen 10 binlerce genç erkek vardır elbette"diye ekledi.

        3

        Helen Mirren'ın anlattığına göre Harrison Ford pek de öpüşemiyor. Mirren "Sanırım bu bir tek benimle ilgili değil. Bazen diğer oyuncularla da özel hayatımızda karşılaştığımızda bu konuyu konuşuyoruz. Hepimizin ortak noktası bu sanırım" diyerek eski rol arkadaşını yerden yere vurdu

        4

        Alyson Hannigan rol arkadaşı Jason Segaliçin pek iyi yorumlar yapmıyor. Üstelik güzel oyuncu söylentilere göre Hannigan birlikte kamera karşısına geçmeleri gereken öpüşme sahnesinde oynamak da istememiş.

        5

        Dünyanın en güzel kadınlarından biri kabul edilen Angelina Jolie ile birçok erkek öpüşebilmek için belki de her şeyini feda eder. Biri hariç! Rol arkadaşı James McAvoy'un Jolie hakkında söyledikleri pek de hoş değil. Aktör, Jolie ile öpüşmeyi "terletici ve hiç de hoş değil" diyerek nitelendirdi.

        6

        Leonardo DiCaprio ile öpüşmek de pek öyle masal prensleriyle öpüşmeye benzemiyor. Bunu da rol arkadaşı Virginie Ledoyen söylüyor üstelik. Ledoyen'e göre DiCaprio'nun öpücüğü tek kelimeyle "kötü."