Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gürbey İleri, yaka paça polis aracına bindirildi!
        1

        Şehzade Mehmet’i canlandırdıktan sonra yıldızı parlayan Gürbey İleri’nin güzel başlayan gecesi karakolda bitti. Sözcü'nün haberine göre; genç oyuncu önceki gece sevgilisi ile birlikte Nişantaşı’nda gezintiye çıktı.

        2

        Polislerin rutin olarak yaptığı kontrolde ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan oyuncu ara sokağa girince sıkışan trafikte yakayı ele verdi. Alkollü olduğu için polis çevirmesinden kaçtığı iddia edilen oyuncu, polislerin kendisini durdurması ve ehliyet ruhsat bilgilerini istemesi üzerine, ehliyetinin evde kaldığını söyleyerek sadece arabanın ruhsatını uzattı.

        3

        Alkollü olduğu için polis çevirmesinden kaçtığı iddia edilen oyuncu, polislerin kendisini durdurması ve ehliyet ruhsat bilgilerini istemesi üzerine, ehliyetinin evde kaldığını söyleyerek sadece arabanın ruhsatını uzattı.

        4

        Polis arabasına bindirilmeye çalışılan Gürbey İleri "Yaptığınız çok ayıp" diyerek polislere karşı koymaya çalıştı. Arkasından giden polis ise oyuncunun kolundan tutup polis arabasına götürmeye çalıştı. Polisin kelepçe takmak istemesi üzerine ”Siz ne yapıyorsunuz bana, karakola arkadaşımla gitmek istiyorum yaptığınız çok yanlış beni nasıl göstermek istiyorsunuz” dedi.

        5

        Olayın devamında polis aracına bindirilen Gürbey İleri ve kız arkadaşı karakola götürüldü. Karakola götürüldükten sonra komiser karşısına çıkan genç oyuncu burada alkolmetreyi üfleyerek alkolsüz olduğunu göstermiş oldu. Polis çevirmesinden neden kaçtığını da açıklayan genç oyuncu “Yanımda sadece ruhsat vardı, ehliyetim ve kimliğim yanımda değildi. Bir an heyecanlandım ve gaza bastım, neyse ki sorun kalmadı” diyerek oradan ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ