Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gonca Vuslateri ağladı, Cem Yılmaz güldürdü

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 47. SİYAD Türk Sineması Ödülleri gecesinde Gonca Vuslateri'nin yaptığı konuşmaya gönderme yapınca salondakileri kahkahaya boğdu...

        Öte yandan ünlü komedyen gazetecilerin Ayşe Hatun Önal'ın Cem Yılmaz için söylediği iddia edilen "Zekası var aklı yok" sözü için konuştu: "Ayşe öyle bir şey söylemez." dedi.

        BERKİN TEMENNİSİ...

        47. SİYAD Türk Sineması Ödülleri, önceki gün Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sahiplerini buldu. Geceye SİYAD Başkanı Melis Behlil’in Berkin Elvan’ın katillerinin yakalanmasına yönelik temennisi, Gonca Vuslateri’nin sahnede gözyaşlarına boğulması ve Cem Yılmaz’ın esprileri damga vurdu.

        VUSLATERİ’Yİ TİYE ALDI

        Usta müzisyen Atilla Özdemiroğlu’na ‘Onur Ödülü’nü takdim ederken duygulanıp gözyaşlarına boğulan Vuslateri, derin dekolteli elbisesiyle bakışların odağı oldu. Sahnede mini bir şov gerçekleştiren Cem Yılmaz da esprileriyle geceye renk kattı. Ünlü komedyen, bir ara duygulanmış gibi yaparak Vuslateri’yi tiye aldı.

        HERKES ORADAYDI

        Ödül törenine sanat camiasından katılım son derece yüksekti. Beren Saat, Kenan Doğulu, Nebahat Çehre, Menderes Samancılar, Cahit Berkay ve Meral Çetinkaya da gecede yerlerini aldı.

        ‘En İyi Müzik Ödülü’ alan Kenan Doğulu, geceye eşi Beren Saat’le katıldı. Çift tüp bebek sorularını cevapsız bıraktı.

        Nebahat Çehre, geceye sarı bir elbiseyle katıldı. Sanatçı yine genç kızlara taş çıkardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ