Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Faruk Turgut'tan Su Kutlu'yla ilgili açıklama
        1

        Su Kutlu’nun gittiği barda olay çıkardığı için diziden kovulması tepkilere neden olmuştu.

        2

        Dizinin yapımcısı Faruk Turgut konuyla ilgili Makaron'dan Gülşen Yüksel'e konuştu.

        3

        Turgut şunları söyledi: "Kimsenin setin dışındaki özel yaşamı beni ilgilendirmez. Ne yer ne içer kiminle ne yaşar bu onun özelidir. Ayrıca o mekana sadece Su gitmiyor, bütün ekip gidiyor.

        4

        Ama içmenin de bir adabı vardır. Sen git adam gibi iç. Garsonun ‘kapatıyoruz’ uyarısına rağmen “Hayır gitmiyorum, oturacağım ben Su Kutlu’yum çıkmıyorum” demenin de bir alemi yok.

        5

        Gittiğin mekan belirli saatte kapanıyorsa oradan çıkacaksın. Yoksa olay büyüyor adliyeye, belediyeye, valiye bir sürü yere yansıyor. Biz Muğla’da 1 yıldır iş yapıyoruz, 1 yıl daha yapacağız. Yönetmenimizin burada güzel ilişkileri var. Bir yere gidince bütün kapılar açılıyor. Sen onun ilişkilerine zarar verirsen o da bu açıklamayı yapar."

        6

        YÖNETMEN ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ

        Dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan yaptığı açıklamada, oyuncusunu neden kovduğunu anlatmıştı.

        7

        İşte o açıklama: Su Kutlu ortamda olmaması gereken, ortamda yapılmaması gereken bir takım şeyler yapmış, herhangi bir mesele yaşamadığımız, kurallara uyulursa yaşanmayacak bir mekânın kapatılmasına sebep olmuş. Öyle ya da böyle bu konuda mekânın ve mekân çalışanlarının bence haksızlığa uğradığını düşünüyorum.

        8

        Bu olayın, dizinin çalışanları ve diğer oyuncuları ile hiçbir alakası yoktur. Altını çizerek tekrar söylüyorum biz hiçbir şekilde, hiçbir makama mekânın kapatılması için ya da Su Kutlu’nun cezalandırılması için herhangi bir istekte bulunmadık.

        9

        Burada biz mağdur olmuş o mekânın çalışanlarının yanındayız. Bu yüzden Su Kutlu arkadaşımızı şu anda çekim yaptığımız bölümün senaryosunun içinden çıkartıyoruz.

        10

        Hem bize, hem Muğla’ya hem bu işin markasına zarar verdiği için onunla çalışmayı reddediyoruz. Para kazanırken yapılması gereken şey de duruşunu efendiliğini değiştirmemektir. Bütün Muğlalılardan böyle bir şey yaşandığı için ben özür dilerim, bir daha da yaşanmayacağının garantisini veririm.

        11

        O arkadaşımız artık aramızda olmayacak. Bir kişi yüzünden Muğla halkının mutsuzluğunu istemem. Ben bu kişiyi şu anda çektiğimiz bölümden çıkartıyorum. Benim için Muğla’nın huzuru bir kişiden daha önemli...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ