Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 'Tarkan'ın gazetecileri yanıltması çok yanlıştı'
        1

        GAZETE HABERTÜRK

        Tarkan’ın bir süredir birlikte olduğu Pınar Dilek’le Tarabya’daki villasında sade bir törenle evlenmesi haftaya damgasını vurdu. Tarkan’ın evlendiği akşam, önce sözlendiğinin açıklanması ise çok eleştirildi. Tarkan, Pınar Dilek’in “İstersen evlilik sözleşmesi yapalım” teklifini de geri çevirdi. Yaşananları nasıl değerlendiriyorsunuz?

        2

        BÜLENT İPEK: Tarkan’ın evlenmesi sürpriz olmadı. Ancak bu ülkede magazin gazeteciliği yapmanın ne kadar zor olduğu bir kere daha ortaya çıktı. Sanat dünyasının zirvesindeki bir isim, Esin’in de daha önce yazdığı gibi gizli düğün yapabilir ama gazetecileri yanıltmaya yeltenmek çok yanlış. Tarkan bunu yaptı ve herkes onu çok eleştirdi. Hatasını anlamıştır diye düşünüyorum. Magazin gazeteciliği, kolay ulaşılabilir insanlarla yapılan bir iş değil. Sanat dünyasının gazetecilik kurumuna sahip çıkması gerekir.

        3

        OBEN BUDAK: Tarkan, evlenir evlenmez bu beni ilgilendirmiyor ama eşi Dilek Pınar’a güzellik yönünden vurulmasına takıldım. Dilek Hanım gayet duru asla çirkin denemeyecek bir kadın. Günü- müzde photoshop’lu güzeller insanların hafızalarında o kadar çok yer edinmiş ki sade güzelliği olan kadınlar güzel olarak görülmüyor.

        4

        ESİN ÖVET: Bülent “Magazin çok zor” diyerek doğru bir şey söyledi. Magazin ülkede gitgide zorlaşıyor. Tarkan arandığında “Evlendim ama detayları paylaşmak istemiyoruz. Sadece fotoğraf paylaşacağız” deseydi bu kadar kırıcı olmazdı. Bence Dilek Pınar çok şeker. Ama keşke Tarkan bunu yapmasaydı... Onu koruyup kollayan bizlere biraz saygısızlık yaptı. Mutluluklar diliyorum.

        5

        KADİR KAYMAKÇI: Tarkan’ın bu kadar gizlenmesi sıkıcı olmaya başladı. Tamam özel hayatını göz önünde yaşama, bunu anlayabilirim ama evlendiğini gizlemek nedir ki! Gazetecilere, “Sözlendik” deyip ertesi gün nikâh fotoğrafı yollamak bu ne perhiz bu ne turşu durumu tam...

        6

        REŞAT BALCIOĞLU: Herkesin sevdiği kendisinin prensi, prensesidir. Ama şunu söylemek istiyorum. Bir haberi yayınlamadan önce “Bir kere bize sorsaydınız size doğru olanı söylerdik” diye sitem edenler, Tarkan’ın o gün evlendiğini bildiğiniz halde tüm medyaya yalan söylemeniz, yakışmadı. Tarkan’ın evlendiği biliyorduk ve bütün yakınlarını aradık ama yok öyle bir şey dediler ve yalan söylediler. Sonra, sabahın 8’inde de “Evlendiler” diye haber servis ediyorlar. Aaa ne kadar komik! O gün bütün gazeteler “Sözlendi” diye çıktı. Siz bunu engelleyerek Türk halkını mı kandırdınız! Tarkan’ın evliliğine resmen sansür uyguladılar. Tarkan’ın bundan pişmanlık duyduğuna eminim. Evliliğe gelecek olursak eğer, aylar önce Tarkan’ın baba olmak için evlendiğini söylemiştim. Sonunda kalbine göre birini buldu. Tarkan’ın en kısa zamanda baba olacağını düşünüyorum. Bebeğiyle fotoğrafları çıktığında da “Çocuk benim değil” demez inşallah.

        7

        'ALBÜM HAZIRLIĞINDAKİ HANDE'NİN GÖZÜ SEVGİLİ BİLE GÖRMÜYOR'

        Hande Yener, kısa süre önce kendisine evlenme teklif eden Ozan Öğüt’ü evinden kovarak yollarını ayırdı. Ayrılığa neden olarak, Öğüt’ün yoğun tempoda çalışan sevgilisine anlayışlı olmaması gösteriliyor...

        8

        E.Ö.: Eski Hande’yi özledim. Enerjisini, kalitesini ve yorumunu özledim. Bazı ayrılıklar insanı yeniler. Bunu yaşamış biri olarak söylüyorum. Hande, inşallah yenilenir. Bir an evvel eski kalitesini kazanmasını diliyorum. Kendisiyle baş başa kalıp yüzleşmesi gerekiyor.

        9

        K.K.: Ozan Bey, evlilik teklif ettiği sevgilisinin çok çalıştığını 3 yıl sonra mı fark etmiş!

        10

        E.Ö.: Hande Yener’in son on yılı hatalarla ve eksiklerle dolu. Ozan ile üç yıldır berbaber. Hande Yener’in son on yılı hatalar silsilesi.

        11

        R.B.: Hande Yener, Türk popunun dört isminden biri. Daha iyisini yapabilir mi? Yapabilir. Hande’nin müzik kariyerindeki inişleri çıkışlarının sevgilisi Ozan Öğüt’e bağlanmasını doğru bulmuyorum.

        12

        O.B.: Hande, hayatını aşkın yönettiği kadınlardan değil. Hande’nin başköşesinde müzik var. Hande’yi popçu olarak değil de sanatçı olarak nitelendirmek gerekiyor. Şimdi bir de yeni albüm hazırlığında olduğu için gözü sevgili bile görmüyor. O anların birinde kavga edip ayrılmış olabilirler. Şu an Hande için en önemlisi onun çıkarmayı planladığı albümü.

        13

        B.İ.: Sanatçılar üretme dönemlerinde kendileriyle iç içe oluyorlar. Sorguluyorlar. Hande, albüme yoğunlaştığı için ilişkisini ikinci plana atmış olabilir.

        14


        'İNŞALLAH AÇIĞI KAPATIRLAR VE DAHA ÇOK SARILIRLAR'

        İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak’ın kızı olduğunu nihayet kabul etti. Tatlıses Ailesi’ni bundan sonra nasıl bir serüven bekliyor sizce?

        15

        E.Ö.: Dilan’ın sesi gerçekten İbrahim Tatlıses’e çok benziyor ve çok güzel. Kendi adıma bu buluşmaya çok sevindim. Dilan 30’larına geliyor. Geç kalınmış bir baba-kız buluşması. Bundan sonra inşallah açığı kapatırlar ve daha çok sarılırlar. İbrahim Tatlıses’in bugünlerde evlat sevgisine daha çok ihtiyacı var.

        16

        B.İ.: Acaba Dilan, bu yaş- tan sonra bir baba sıcaklığı bulabilecek mi? Kız “Babamı kaybettim yeni bir babam oldu” diyerek bir ilişki kurmaya çalışacaklarının sinyalini verdi. İbrahim Tatlıses, Dilan’ın kızı olduğunu kabul etmese de hem fiziken hem de ses olarak kızı olduğu belliydi. Zamanında Selçuk Ural, kapısına dayanan Hakan Ural’a “Aynı bana benziyorsun, sen benim oğlumsun” demişti. Onlar 10 yaşından sonra çok iyi baba-oğul oldular. İnşallah, İbrahim-Dilan Tatlıses de bu ikili gibi olup o sıcaklığı yakalar. 30 yaşında kabul ettiği kızıyla fotoğraf çektirdiği için İbrahim Tatlıses’i alkışlayacak değiliz.

        17

        K.K.: Tam İmparator’a yakışır bir hareket olmuş. Geç olmuş ama güzel olmuş...

        18


        O.B.: Özellikle erkeklerin yaşadıkları ilişkilerde kadınlara olan sinirini çocuklarından çıkarma durumuna katlanamıyorum. Bu olayda da Dilan’ın İbrahim Tatlıses’in kızı olduğu belli, neden ona acı çektiriyorsun, neden onun geleceğiyle oynuyorsun, neden onun psikolosini bozuyorsun? Sonradan kabul etmesi güzel ama bunca sene aklın neredeydi diye sormak istiyorum. Darısı Emrah’ın başına...

        19



        R.B.: İbrahim Tatlıses’in, Dilan’ın babası olduğunu 30 yaşında kabullenmesi bir pişmanlık mıdır yoksa olan olmuş artık demek midir bilemiyorum. Hem burada sadece konumuz Dilan mı? Acaba Ahmet ve Melek Zübeyde babalığını hissedebildi mi? Bir tek İdo babayla büyüdü. Diğer çocuklar ne olacak? Dilan on yaşındayken ne hissediyordu? Suç tamamen İbrahim Tatlıses’tedir. Çocukların baba sevgisi olmadan bu yaşlara gelmesinde başrolü üstlenmiştir. Son pişmanlık fayda etmez derler. Ama Dilan iyi yürekli bir kızmış ki 30 yaşında bile babasını bağrına basabildi.

        20

        'ŞAFAK SEZER ARTIK ŞÖHRETİ TAŞIYAMIYOR'

        Geçtiğimiz hafta sinir krizi geçiren Şafak Sezer, son olarak da şeker komasına girip ölümden döndü. Sezer’in kalbine ikinci kez stent takıldı. Ünlü komedyenin son dönemde yaşadıkları size ne düşündürüyor?

        21

        R.B.: Tam bir komedi. Şafak Sezer, saman alevi gibi bir parlıyor bir sönüyor. Allah yardımcısı olsun. Güzel bir ailesi olduğunu biliyorum. Bu renkli dünya içerisinde onu mutlu etmeyen nedir acaba? Medyaya yansıyan açıklamalara baktığımızda bir an önce psikolojik tedavi görmesi gerektiğini düşünüyorum. Umarım herkesi güldüren Şafak Sezer kısa sürede aramızda döner

        22

        O.B.: Allah yardımcısı olsun. Rehabilitasyona yatmış birinin sürekli televizyonlarda olması ne derece normal? Pek çok yabancı yıldız da rehabilitasyona giriyor ve gazetelere yalnızca gizli çekilmiş fotoğrafları düşüyor. Bu nasıl rehabilitasyon?

        23

        B.İ.: Akıl hastanesinde televizyonlara çıkmadı. Kalp rahatsızlığıyla ilgili kısımda medya toplandığı için çıkmış. Şöhreti yönetmek ve sürdürmek gerçekten zor. Son filminin iyi gişe yapmasıyla umutlanmıştı. Şöhretteki dalgalanmayı kaldırmak zor olsa gerek. Allah yardımcısı olsun. İnsanları ağlatmak yerine güldürmeli.

        24

        E.Ö.: Şafak Sezer bu camiaya yeni girmiş biri değil. Artık herhalde şöhreti taşıyamıyor. Ne yaşadığı belli değil. Allah yardımcısı olsun.

        25

        B.İ.: ‘İner misin Çıkar mısın’ yarışmasıyla şöhret olmuştu ama yarışmadaki gibi iniş çıkışları kaldıramadı.

        26

        'YENİ İMAJI ŞARKISINDAN İYİ'

        Sıla yeni albümündeki ‘Afitap’ şarkısının Kosovalı sahibi Florent Boşnaku’ya telif haklarını ödemediği gerekçesiyle mahkemeye verildi. Bunun yanında Sıla’nın yeni imajı da çok konuşuluyor...

        27

        R.B.: Bu iddialar Sıla’yı değil yapım şirketlerini bağlar. İmajına gelecek olursak Sıla, kendine has tarzı, stili olan farklı bir sanatçı. Yeni tarzı çok güzel olmuş.

        28

        O.B.: Sıla’nın telif haklarına sahip çıkacağından şüphem yok. Firmalar bazen telif ödeme konusunda geç kalabiliyorlar. Saçlarını bonus yaptırmış. Klibinde yere uzanıp bacaklarını açtığı sahneyi görünce “Sıla kendine gelmiş” dedim. Sıla, görsel anlamda başarısız isimlerle çalışıyordu. Bu haliyle çok seksi olmuş. Zaten çok seksi ama bunu göstermemekte inat ediyordu.

        29


        B.İ.: Sanatçıların kendisini emanet ettiği insanları iyi seçmesi gerekiyor. İmajında radikal bir değişiklik yaptı. Sıla’nın tarzı Gülşen’in yıllar önce yaptığı bir imaja benziyor. Aynı saç modelini Gülşen de kullanmıştı.

        30

        E.Ö.: Sıla’nın şarkısından çok yeni imajını konuşmamız gerekiyor. ‘Afitap’ın çalıntı olup olmadığıyla uğraşmıyorum. Şarkıyı çok beğendim çok eğlenceli. Sıla’nın fotoğrafına bakmaya doyamadım. Çok güzel bir albüm kapağı. Yine iddialı olacağını düşünüyorum.

        31

        K.K.: Sıla’nın şarkısı vasat. Şarkıcının merdivene oturup şuh şekilde saçlarını savurduğu klipler 90’larda bitti sanıyordum. Yenilik bacak dekoltesiyse, bilemiyorum.

        32

        MASA'NIN ALTINDAKİLER

        -Trafikte seyir halindeyken cep telefonuyla konuş- masının yanı sıra emniyet kemeri de takmayarak kuralları hiçe sayan Caner Erkin.

        33

        -Nilperi Şahinkaya ile görüntülendikten sonra bindikleri taksinin camını yumruklayan Bennu Gerede’nin eski eşi Cem Büyükhanlı.